Eskişehir’de Yedi Cüceler Parkı Açıldı

Odunpazarı Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında “Odunpazarı Belediyesi Yedi Cüceler Parkı” açılışı ve çevre konulu...

Odunpazarı Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında “Odunpazarı Belediyesi Yedi Cüceler Parkı” açılışı ve çevre konulu bir gösteri gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programında bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi, açılışın yapıldığı parkın çocuklara ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamza Yıldız ise, “Şehrimize böyle eğlenceli, böyle güzel bir park kazandırdıklarından dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Yedi Cüceler Tiyatro Topluğu’nun sergilediği “Çevre” konulu tiyatro oyunu izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Açılışa, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamza Yıldız, Arifiye Mahalle Muhtarı Hakan Aksoy, daire müdürleri, Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Yedi Cüceler Tiyatro Topluluğu’nun oyuncuları, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: