Eskişehir'deki Ihale Soruşturması

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ndeki ihale soruşturması kapsamında gözaltına alınan belediye çalışanlarının Avukatı Cemal Okan Yüksel, "Neyle suçlandığımızı bilmiyoruz, çünkü dosyada gizlilik

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ndeki ihale soruşturması kapsamında gözaltına alınan belediye çalışanlarının Avukatı Cemal Okan Yüksel, "Neyle suçlandığımızı bilmiyoruz, çünkü dosyada gizlilik kararı var" dedi.

Yüksel, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Aydıner Hizmet Binası girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın tam olarak ne olduğunu bilmediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar 3 kişinin ifadesi alındı, hepsi serbest bırakıldı. 20 kişi gözaltına alındı bizim bildiğimiz kadarıyla. Soruşturma genişler mi, genişlemez mi bilmiyorum. Fakat neyle suçlandığımızı bilmiyoruz çünkü dosyada gizlilik kararı var."

Reklam
Reklam

Öte yandan gözaltına alınanların yakınları, emniyet binasının önünde bekledikleri gözlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde bir ihaleleyle ilgili gerçekleştirilen soruşturma kapsamında, belediye çalışanlarının evlerinde arama yapılmış, çok sayıda belediye personeli gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: