Eskişehir'deki silahlı çatışma

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de iki grup arasında çıkan ve 2'si ağır 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın alacak-verecek meselesi yüzünden meydana geldiği iddia edilirken, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi üzerinde bir kafede alacak-verecek yüzünden tartışan iki grup arasındaki münakaşa, dışarıda silahlı kavgaya dönüştü. Olayda yaralanan Mehmet L. (22), Sedat K. (25), Ertuğrul T. (21), Fethullah A. (25) ve Abdullah G. (27), Eskişehir Devlet ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'ne kaldırıldı. Olaya karıştığı iddia edilen Ö.Ç. (21), B.G. (26), S.A. (21) ve E.S. (37) ile hastaneden taburcu edilen Fethullah A. ve Abdullah G. de gözaltına alındı. Hastanede tedavileri süren Sedat K. ile Mehmet L'nin ise

Reklam
Reklam

sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Polis, olayda kullanıldığı sanılan 3 tabancaya el koydu. Gözaltına alınan şahısların, sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.