Eskişehir'den Adıyaman'daki Köy Okuluna Yardım

Eskişehir’de bulunan Samanyolu Eğitim Kurumları'nın öğretmenleri, öğrencileri ve velileri arasında toplanan yardıklar, Adıyaman’ın Besni ilçesine...

Eskişehir’de bulunan Samanyolu Eğitim Kurumları'nın öğretmenleri, öğrencileri ve velileri arasında toplanan yardıklar, Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Uzunkuyu Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’na götürüldü.

Okul girişinde davullu zurnalı bir halay ekibiyle karşılanan Eskişehir ekibi için köy muhtarı kurban kesti. Yapılan törende konuşan Uzunkuyu Köyü İlk ve Ortaokulu KMüdürü Fethi Yarar, okullarının geçen yılki Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) Besni’nin en başarılı okulu olduğunu hatırlattı ve bu kardeşlik projesiyle öğretmen ve öğrencilerinin daha da motive olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Samanyolu Eğitim Kurumları adına konuşan Özel Ümit İlkokulu Müdürü Zafer Çetin ise, bu tür faaliyetlerin kaynaşmayı, başarıyı artıracağını belirterek, Yunus Emre’nin sevgi diliyle tüm dünyanın kenetlenebileceğini kaydetti.

Daha sonra yardımlar okul idaresi ve öğrencilere takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: