Eskişehir'den Kısa Kısa

Türkiye 20 Yaş Altı Milli Hentbol Takımı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Türkiye 20 Yaş Altı Milli Hentbol Takımı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükerşen, ziyarette yaptığı konuşmada, sporun her dalının çok önemli olduğunu ve Eskişehir'in sporun her dalına ev sahipliği yapması gerektiğini kaydetti.

Avrupa Hentbol Şampiyonası'nda başta Türkiye Milli takımı sporcuları olmak üzere tüm sporculara başarılar dileyen Büyükerşen, Hentbol Milli Takımının bu şampiyonada İstiklal Marşını söyletip, şanlı bayrağı dalgalandıracağına yürekten inandığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonrası Milli Takım Teknik Direktörü Serdar Seymen, tüm sporcular tarafından imzalanan ve "Yılmaz Büyükerşen" yazan milli takım formasını Büyükerşen'e hediye etti.

-Büyükerşen, 11. Geleneksel Yayla Şenliği'ne katıldı

(Fotoğraflı)

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Karadenizliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 11. Geleneksel Yayla Şenliği'ne katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beşik Deresi Mesire yerinde gerçekleştirilen festivalde konuşan Büyükerşen, Karadeniz müziğini çok sevdiğini ve zaman buldukça dinlediğini belirterek, rektörlüğü zamanında Anadolu Üniversitesi (AÜ) Halk Dansları Topluluğu'nun Karadeniz ekibini çok önemsediği kaydetti.

Büyükerşen, fahri Karadenizli olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Karadeniz insanının mert, insan sevgisi dolu ve çalışkan olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşma sonrası sanatçı Dursun Dereli'nin söylediği şarkılar eşliğinde davetlilerle horon tepen Büyükerşen'e, Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: