Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak'ta faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak'ta faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bölge esnafının ilgiyle karşıladığı Başkan Sakallı, bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili esnafın görüşlerini dinledi.

Sakallı'nın gerçekleştirdiği çalışmalarla Demirciler Sokak'ın yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirten bölge esnafı, yapılan çalışmanın bölge ticaretine büyük katkı sağladığını vurguladı.

Gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşların daha rahat ve sorunsuz bir ortamda alışveriş yaptığını anlatan bölge esnafı, kendilerine büyük destek sağlayan Sakallı'ya teşekkür etti.

Reklam
Reklam

-MHP İl Başkanı Sezer'den, Esentepe Mahallesi'ne ziyaret

(Fotoğraflı)

MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve yönetim kurulu üyeleri ramazan ayı programı dahilinde Esentepe Mahallesi'ni ziyaret etti.

MHP'den yapılan açıklamaya göre, Sezer, Mahalle gezilerinin devam edeceğini ifade ederek, halkla her zaman el ele çalışma yapacaklarını vurguladı.

Sezer, vatandaşların fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Mahalle halkının sorunlarını yerinde dinleyip ve bu sorunları yetkili mercilere ulaştırma konusunda vatandaşın her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: