Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarı'nda (OKEP) satılan el emeği bebek elbiseleri, yoğun ilgi görüyor.

Odunpazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarı'nda (OKEP) satılan el emeği bebek elbiseleri, yoğun ilgi görüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentin en renkli pazarlarından birisi olan OKEP'te satışa sunulan ürünlerin başında en fazla bebek elbiseleri dikkat çekiyor.

Birbirinden renkli ve farklı desenlerde elde üretilen bebek elbiseleri, kullanılan malzeme bakımından kaliteli ve sağlıklı.

Patiklerden hırkalara, battaniyelerden yastık kılıflarına kadar bebekler için birçok ürünün yer aldığı OKEP, ucuz fiyatları ile beğeni topluyor.

Reklam
Reklam

-Odunpazarı'ndan Konya'ya uzanan kültür köprüsü

(Fotoğraflı)

Odunpazarı Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi işbirliğinde Eskişehir'den Konya'ya bir kültür köprüsü kurdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tarihi ve kültürel değerleri ile ünlü iki şehir arasında gerçekleşen proje kapsamında Odunpazarı'ndan Konya'ya kültür gezileri düzenliyor.

Odunpazarı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan 43 mahallenin katılacağı kültür turlarına Osmangazi Mahallesi ile başlanıldı.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri ile birlikte Konya'da kültür turu gerçekleştiren Osmangazi Mahallesi sakinleri, düzenlenen program için belediye yetkililerine teşekkür etti.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: