Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde, çocuklar hem geziyor hem de ata biniyor.

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde, çocuklar hem geziyor hem de ata biniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğal Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden çocuklar, merkezde bulunan uzman veterinerler tarafından gezdiriliyor. Yapılan gezinin ardından çocuklar, Doğal Yaşam Merkezi'nde oluşturulan özel alanda uzman eğitmenler tarafından yönlendirilerek ata binmeyi öğreniyor. Yetkililer ata binmenin bir çok faydası olduğunu anımsatarak, "adaptif binicilik" sayesinde çocukların öğrenme becerilerinin geliştiğini, denge, duruş, koordinasyon ve motor gelişimlerin ilerlediğini kaydetti.

Reklam
Reklam

-Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi

(Fotoğraflı)

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi kış dönemi etkinlikleri devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi'nde kış dönemi etkinlikleri kapsamında çocuklar için müzik, tiyatro, spor, dans ve kukla yapımı gibi alanlarda verilen eğitimlerin devam ettiği bildirildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Çocukların büyük sevgisi, ailelerin mutluluğu ve toplumcu belediyecilik anlayışı içerisinde olmak bizleri mutlu ediyor." dedi.

-Odunpazarı Belediyesi Bitkisel Atık Yağları Toplama Projesi

(Fotoğraflı)

Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Bitkisel Atık Yağları Toplama Projesi" kapsamında başlatılan bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında ilk olarak Mahalle Muhtarlığı, Porsuk, Meserret İnel ve Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokullarına "Atık Yağ Toplama Bidonu" yerleştirildiği kaydedildi. Son olarak Kırmızıtoprak Mahallesi'ne de toplama bidonu ekleyen belediye ekiplerinin, projenin nasıl uygulanacağını anlatan broşür ve afişler dağıttığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, vatandaşların kapalı kapta biriktirmiş oldukları atık yağları muhtarlık ve okullarda bulunan atık yağ bidonlarına, ağzı kapalı bir şekilde kaplarıyla birlikte bırakabilecekleri belirtilerek, atık yağ toplama bidonlarının belediye ekipleri tarafından düzenli periyotlarla toplanacağı vurgulandı.

-Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ziyaret

(Fotoğraflı)

Milli Zafer İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Zafer İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu'nu ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldıkları kaydedildi.

Zabıta Müdürlüğü ziyareti sonrasında öğrenciler, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez'le meclis salonunda bir araya geldi. Öğrenciler Kepez'e merak ettikleri soruları yöneltti.

Muhabir: Ekip

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: