Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediyesi, yangın sonucu evi zarar gören ve eşyaları kullanılamaz hale gelen aileye yardım etti.

Odunpazarı Belediyesi, yangın sonucu evi zarar gören ve eşyaları kullanılamaz hale gelen aileye yardım etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal yardım projeleriyle ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olmaya ve destek sağlamaya çalışan Odunpazarı Belediyesi, evi yanan Arkaya ailesine de yardım elini uzattı.

Belediye ekipleri, ailenin, yangın sonrası tüm eşyaları yanan ve kullanılamayacak duruma gelen evin kapı ve pencerelerini yenileyip boya ve badanasını yaptı. Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi'nce temin edilen eşyalarla ev yeni baştan oluşturularak aileye teslim edildi.

Reklam
Reklam

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, sosyal belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, Arkaya ailesini ziyaret edip kısa sürede eski yaşantılarına dönmelerine imkan sağladıklarını bildirdi.

-Belediye Başkanı Ataç, asker uğurlama etkinliğine katıldı

(Fotoğraflı)

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çukurhisar'da asker uğurlama etkinliğine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Ataç'ın, Çukurhisar'da askere gidecek olan gençler için düzenlenen eğlenceye katıldığı bildirildi.

Ataç'ın, yaklaşık 15 asker adayı ve ailelerinin katıldığı eğlencede bulunmaktan memnuniyet duyduğu ifade edilen açıklamada, en büyük dileğinin, asker adaylarının sağ salim memleketlerine dönmeleri olduğu duyuruldu.

-MHP heyetinden Beylikovalılar Derneği'ne ziyaret

(Fotoğraflı)

MHP Eskişehir İl Başkanlığı yöneticileri, Beylikovalılar Derneği'ni ziyaret etti.

Partinin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Ayhan Sezer, ziyarette, partisinin kadrolarının, ülkeyi ve Eskişehir'i yönetebilecek kapasitede olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Yerel seçimler için adaylarını, yetenekli, yaratıcı, vizyonu olan aday adayları arasından seçeceklerini belirten Sezer, "Beylikovalılar'ın ülke siyasetine de ilgili olduğunu gördük ve memnun olduk. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar karşısında gerekli duruşumuzu göstererek rüşdümüzü ispat ettik. Milletimizin artık yetkiyi bize vermesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Muammer Öztay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

-Türk Eğitim-Sen'den üniversiteye destek

(Fotoğraflı)

Türk Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi'nin, üniversite yerleşkesinde seyyar su kartı dolum aracının hizmet vermesini sağladığı bildirildi.

Şube Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Yükseköğretim Şubesi'nin, çalışmalarını, hizmetlerden tüm üniversite çalışanlarının yararlanması ekseninde sürdürdüğü belirtildi.

Rutin olarak yapılan talep ve durum anketlerinde çıkan istekler doğrultusunda çalışan sendikanın, tüm çalışanları kapsayacak şekilde güzel sonuçlar aldığı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"3 bin çalışan ve 21 bin öğrenci barındıran Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Meşelik Yerleşkesi'nde eksikliği hissedilen ve özellikle çalışanlar açısından izin sıkıntısı oluşturan su kartı dolumu için çalışma başlatan sendikamız, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ESKİ Genel Müdürlüğü'ne yaptığı başvuru ve ESOGÜ Rektörlüğü'nün onayı ile yerleşkede seyyar su kartı dolum aracının hizmet vermesini sağladı. Bu hizmet, çalışanlar arasında büyük bir memnuniyet oluşturdu."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz