Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışanlarına meditasyon semineri düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışanlarına meditasyon semineri düzenledi.

Belediyeden yapılı açıklamada, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Ashua Turkuaz Kişisel Gelişim Okulu işbirliğiyle düzenlenen seminerin, Kişisel Gelişim Uzmanı Oytun Çölok tarafından yürütüldüğü bildirildi.

Seminere zabıtaların, güvenlik görevlilerinin ve itfaiye teşkilatının yanında belediyenin diğer birimlerinden de birçok personelin katıldığı belirtildi.

-Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fidan'a ziyaret

Reklam
Reklam

Çifteliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Vedat Çeliker ve Yönetim Kurulu üyeleri Abdil Ateş, Necdet Örs, Şenol Bıyık, Mehmet Değirmen, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Fidan'ı makamında ziyaret etti.

Çeliker, ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanmasından dolayı Fidan'a başarılar diledi.

Çifteler Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artırılması ve uzman doktor kadrosunun güçlendirilmesini istediklerini ifade eden Çeliker, kadın doğum uzmanı doktor kadrosunun Çifteler'deki hastaneye verilmesini istediklerini kaydetti.

Fidan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kısa zamanda Çifteler'e bir ziyaret planlayacaklarını da bildirdi.

Konuşmaların ardından Çeliker, Fidan'a ilçedeki Sakaryabaşı Mesire Yeri'nin tablosunu hediye etti.

-Odunpazarı Belediyesi'nden 30 kursiyere sertifika

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) katkılarıyla Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin ikinci dönemi düzenlenen törenle sona erdi.

Reklam
Reklam

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törene Odunpazarı Belediyesi Başkan yardımcıları Basri Özçelik, İlhami Atik, Dış İlişkiler Müdürü Bahadır Kuzu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Güneş'in yanı sıra kursiyerlerin yakınları katıldı.

Kuzu, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının girişimciliğin geliştirilmesini sağlamak ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin eğitimli bir şekilde maddi ve manevi destek alarak, emin adımlarla ticaretlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak olduğunu vurguladı.

Muhabir: Hicret Özkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: