Eskişehir'den Kısa Kısa

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konuk solisti keman sanatçısı Ersun Kocaoğlu, oldu.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konuk solisti keman sanatçısı Ersun Kocaoğlu, oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Ender Sakpınar'ın yaptı.

Konserin ilk bölümünde ünlü besteci Beethoven'ın Keman Konçertosu, ikinci bölümde ise yine Beethoven'ın 1 No'lu senfonisi seslendirildi.

-Sakallı ve Kelleci'den Emek Mahallesi ziyareti

(Fotoğraflı)

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Emek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların istek ve beklentilerini dinleyen Sakallı ve Kelleci'nin, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdikleri kaydedildi.

Sakallı'nın, ziyarette vatandaşlara pilav ikram ettiğini bildirildi.

-Eskişehir Sinema Derneği'nden, Sakallı'ya ziyaret

(Fotoğraflı)

Eskişehir Sinema Derneği Başkanı Sibel Erenoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erenoğlu, ziyaretinde Sakallı'nın Odunpazarı'nı Türkiye'nin aranan sinema platformlarından biri haline getirdiğini kaydetti.

Erenoğlu, Sakallı'ya teşekkür plaketi verdi.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: