Eskişehir’den Kısa Kısa

Eskişehir’in Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinde kablo hırsızlığı meydana geldi.Mahmudiye ilçesi Tokathan köyü ile Seyitgazi ilçesinin...

Eskişehir’in Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinde kablo hırsızlığı meydana geldi.

Mahmudiye ilçesi Tokathan köyü ile Seyitgazi ilçesinin Örencik köyünde Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait toplam yaklaşık 898 metre kablonun kesildiği tespit edildi.

KİRAZ YİYEREK ZEHİRLENDİLER

Mahmudiye ilçesi Kaymazyayla köyündeki geçici tarım işçileri H.K., T.K., F.K., A.K., A.K., H.K., M.K., İ.M., M.M., A.M. ve A.M., çalıştıkları tarlanın yanında bulunan ve 10 gün önce ilaçlanan kirazlardan yiyerek zehirlendiler. Mahmudiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Reklam
Reklam

SİNİR İLACI İÇEREK İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Sivrihisar ilçesi Elcik köyünde B.G. isimli şahıs, ailevi sorunlarından dolayı annesine ait bir miktar sinir ilacını içerek intihara teşebbüs etti. Önce Sivrihisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, ardından da Eskişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınan B.G.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

ZEYTİNYAĞI TENEKESİNE PAMUK YAĞI DÖKERKEN YAKALANDILAR

Sarıcakaya ilçesine bağlı Karadere köyünde ise bir arazide araç içerisinde 18 litrelik pamuk yağı tenekelerinden 5 litrelik zeytinyağı tenekelerine yağ dolduran N.A. ve A.A. yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından 100 adet 525 litre dolu ve boş yağ şişelerine el konularak, inceleme yapılmak üzere Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Şüpheli şahıslar ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: