Eskişehir'den Kısa Kısa-Dünya Bankası'ndan Odunpazarı'nı Ziyaret

Dünya Bankası Türkiye Direktör Yardımcısı Florian Fichil, Kentsel Ekonomi Danışmanı Stephen Karam ve Yerel Yönetimler Finans Danışmanı Mihaly Kopanyi, Odunpazarı

Dünya Bankası Türkiye Direktör Yardımcısı Florian Fichil, Kentsel Ekonomi Danışmanı Stephen Karam ve Yerel Yönetimler Finans Danışmanı Mihaly Kopanyi, Odunpazarı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Dünya Bankası Heyetini, Başkan Yardımcıları Saffet Çelen, Süleyman Ekşi ve İlhami Atik karşıladı.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Direktör Yardımcısı Florian Fichil ziyarette, hızlı kentleşme sorununa belediyenin, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Projeleri ile etkin çözümler ürettiğini kaydederek, yapılan çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Dünya Bankası'nın Odunpazarı Belediyesi ile ilgili oldukça olumlu düşüncelere sahip olduğunu belirten Fichil, belediye yetkililerine, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Çelen ise, Eskişehir ve Odunpazarı'nın öncelikleri ve beklentilerinin Dünya Bankası yetkililerine aktarıldığını ve belediye projeleri hakkında da önemli bilgiler verildiğini bildirildi.

-Eskişehir Muhtarları tiyatroda buluştu

(Fotoğraflı)

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni sezonda sahnelediği Aziz Nesin'in "Toros Canavarı" oyunu, Eskişehir'de görev yapan mahalle muhtarlarını bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, mahalle muhtarları ve muhtarlık azalarının aileleriyle izlediği tiyatroda, kendi bölgelerinin sorunları ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundukları ve keyifli bir akşam geçirdikleri bildirildi.

Şehir Tiyatrolarının bundan sonra, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirme ve kaynaştırma işlevini sürdüreceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Şehir Tiyatroları Sanatçısı Ergun Üğlü'nün yönetmenliğini yaptığı, "Toros Canavarı" adlı oyun, sezon boyunca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sahnelerinde izlenebilecek.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: