Eskişehir'den kısa kısa -ESOGÜ'de "İnşaat Mühendisliği Günleri 2012" toplantısı

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi(ESOGÜ) İnşaat Kulübü tarafından düzenlenen "İnşaat Mühendisliği Günleri 2012" toplantısında genç mühendislerle bir

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi(ESOGÜ) İnşaat Kulübü tarafından düzenlenen "İnşaat Mühendisliği Günleri 2012" toplantısında genç mühendislerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ile katıldığı toplantıda inşaat mühendislerine Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi hakkında bilgi veren Sakallı, Eskişehir halkının beklentileri doğrultusunda yerinde, adil ve çabuk bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sakallı, Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi ile amaçlarının kentle bütünleşerek, alternatif bir merkez oluşturmak olduğunu bildirdi.

Karapınar Vadisi Projesi ile eski Türkiye'de yaşanan üzücü gecekondu yıkımlarının tarihe karıştığını ifade eden Sakallı, herkesin Odunpazarı Belediyesi'ni örnek aldığını vatandaşlarla bir şölen havası içinde yıkım işlemlerini gerçekleştirdiklerini anlattı.

-"Ulusal Kanser Haftası"

(Fotoğraflı)

Odunpazarı Belediyesi tarafından "Ulusal Kanser Haftası" kapsamında müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Servet Bilir Onkoloji Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Doç. Dr. Durmuş Etiz, 2004'ten beri yılda binlerce kişiye tedavi verdiklerini belirterek, bu merkeze Eskişehir'den değil diğer illerden de hastaların geldiğini kaydetti.

Etiz, merkezin, hocaların emekleriyle bugünlere geldiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz