Eskişehirli eğitimcilerden öğrencilere bayram yardımı

Eskişehir Eğitimciler Derneği (ESED), sosyal yardımlaşma ve eğitime katkı çalışmaları çerçevesinde, Alpagut İlköğretim Okulu’nda okuyan...

Eskişehir Eğitimciler Derneği (ESED), sosyal yardımlaşma ve eğitime katkı çalışmaları çerçevesinde, Alpagut İlköğretim Okulu’nda okuyan 90 öğrenciye giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.
ESED Yönetim Kurulu üyelerinin Tepebaşı ilçesi Alpagut köyünde bulunan Alpagut İlköğretim Okulu ziyaretinde iyilik ve yardımlaşma adına güzel anlar yaşandı. Ziyarette, Alpagut İ.Ö.O. Müdürü Beyazıt Alptekin bir teşekkür konuşması yaptı. ESED Yönetimi Kurulu üyesi Mehmet Aşıcı'ya konuşmasının ardından Okul Müdürü Alptekin teşekkür plaket sundu.
Daha sonra öğrenciler yararına, getirilen giysi ve kırtasiye yardımlarının dağıtımı yapıldı. ESED Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aşıcı, derneğin kuruluş amaçları doğrultusunda, eğitim ve öğretimin niteliğini arttırmaya yönelik seminer, konferans, öğrencileri destekleyici kurslar ve sosyal yardımlar gibi faaliyetlerinin süreceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz