Eskişehirpor Teknik Direktörü Skibbe: Kazandığımız için mutluyuz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, son dakikada attıkları golle Medical Park Antalyaspor’u yenerek üç puanı...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, son dakikada attıkları golle Medical Park Antalyaspor’u yenerek üç puanı aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
Skibbe, maçın ardından yaptığı açıklamada, son dakika golüyle kazandıkları için çok mutlu olduklarını, maçta da iyi oynadıklarını kaydederek şöyle konuştu:
“Özellikle ikinci yarıda zemin bozulduğu için oyun oynamakta zorlandık. Buna rağmen güzel oynadık. Tabi eksiklikler vardı. Son dakika da ise istediğimiz gol geldi. Golü atıp, üç puanı aldığımız için mutluyuz.”
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktör Mehmet Özdilek ise ''Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu şartlarda, bu zeminde 10 kişiyle 60 dakika oynamak zor bir iş. Buna rağmen güzel oynadık. Oyuncalarımızı tebrik ediyorum. Son dakikalarda kornerden gelen bir golle yenildik. Üzgünüz, iyi oyuna rağmen istediğimiz sonucu alamadık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz