Eskişehirspor: 1 - Beşiktaş: 1

Stat: Eskişehir Atatürk Hakem: Bünyamin Gezer, Erdinç Sezertam, Ekrem Kan Eskişehirspor: Ivesa, Nadaraviç, Sezgin, Dede,...

Stat: Eskişehir Atatürk
Hakem: Bünyamin Gezer, Erdinç Sezertam, Ekrem Kan
Eskişehirspor: Ivesa, Nadaraviç, Sezgin, Dede, Diego, Alper, Veysel, Kamara, Erkan, Serdar, Mehmet
Beşiktaş: Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, İsmail, Necip, Fernandes, Veli, Quaresma, Simao, Almeida
Goller: Dk. 25 Diego (Eskişehirspor), 45+1 Almeida (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 17 Veli, Dk. 24 Quresma (Beşiktaş)

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Eskişehirspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.
8. dakikada Simao'nun pasında topla buluşan Quaresma'nın çaprazdan sert şutu kaleci Ivesa'nın ellerinde kaldı.

Reklam
Reklam
  1. dakikada Alper'in pasında Mehmet Yıldız, rakibini geçtikten sonra Kamara'yı gördü. Bu futbolcunun vuruşu direğin dibinden auta çıktı.
  2. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada kazanılan serbest atışta Diego'nun ceza alanı dışından sert şutu savunmada Egemen'e çarptı. Meşin yuvarlak kaleci Cenk'i yanıltarak ağlarla buluştu.
    45.+1 dakikada Beşiktaş beraberliği yakaladı. Bu dakikada Kamera'nın hatasında topu kapan İsmail ceza alanına gönderdi. Topla buluşan Almeida'nın vuruşu kalecinin yanından ağlarla buluştu. 1-1.
    Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz