Eskişehirspor: 2 - Kardemir D. Ç. Karabükspor: 1

Stat: Eskişehir Atatürk Hakemler: Mete Kalkavan, Serdar Akçer, Kemal YılmazEskişehirspor: Boffin, Diego, Dede, Alper, Akaminko,...

Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Mete Kalkavan, Serdar Akçer, Kemal Yılmaz
Eskişehirspor: Boffin, Diego, Dede, Alper, Akaminko, Hürriyet, Servet, Erkan, Tello, Kamara, Necati
Kardemir D. Ç Karabükspor: Vjekoslav, Erdem, Yiğit, Jahic, Birol, Seric, Mabiala, Lualua, Hamroun, Mehmet, İlhan,
Goller: Dk. 7 İlhan (Kardemir D. Ç. Karabükspor), Dk. 14 Necati, Dk. 39 Kamara (Eskişehirspor)

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Eskişehirspor – Kardemir D. Ç. Karabükspor mücadelesinin ilk yarısı ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Reklam
Reklam

Kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir D. Ç. Karabükspor ile karşılaşan Eskişehirspor, 3 puan alarak çıkış yakalamak istiyor. Kırmızı - siyahlı takıma yaklaşık 7 bin dolayında taraftar destek veriyor.

Maçtan önce Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda bir ahde vefa örneği yaşandı. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal tarafından, Eskişehirspor’un kurucu üyesi ve eski kulüp başkanlarından olan Aydın Begiter’e hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

7. dakikada ceza sahasında topu önünde bulan İlhan’ın vurduğu topa Eskişehirspor kalecisi Boffin ayağı ile karşılık verdi. Dönen topa düzgün bir şutla karşılık veren İlhan topu filelerle buluşturdu: 0 - 1.

13. dakikada Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Dede’nin sol kanattan yaptığı ortaya kale önünde kafa vuran Necati meşin yuvarlağı direğin yanından auta gönderdi.

16. dakikada Erkan’ın ceza sahasına kadar taşıdığı topu Alper’in önünde bıraktı. Kalecinin öne çıktığını gören Alper topu Necati’ye doğru yolladı. Ayağının içiyle düzgün bir vuruş yapan Necati topu ağlara yolladı: 1 - 1.

Reklam
Reklam

21. dakikada Birol’un kale önünde yolladığı ortaya Kardemir D. Ç Karabüksporlu oyunculardan önce davranan kaleci Boffin topu son anda kornere çeldi.

36. dakikada Hamroun’un yaklaşık 40 metreden vurduğu şut kaleci Boffin’i de geçerek üst direkte patladı. Dönen topa istediği vuruşu gerçekleştiremeyen Lualua topu auta gönderdi.

39. dakikada Eskişehirspor öne geçti. Bu dakikada Alper’in ceza sahası içerisinde kaleye vurmak yerine topu ortaya çıkarmayı düşünmesi nedeniyle kalecinin boşa çıktığını gören Kamara topla buluşur buluşmaz meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2 - 1.

43. dakikada ceza sahası çizgisi üzerinde sert vuran Erkan’ın şutu kaleyi bulmadı ve meşin yuvarlağı direğin üzerinden dışarı yolladı.

Maçın ilerleyen dakikalarında her iki takım da gol yollarında etkili olamayınca karşılaşmanın ilk yarısı Eskişehirspor’un 2-1 üstülüğü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: