Eskişehirspor Asbaşkanı Çuhadar: Hedeflere Ulaşmak Için Kazanmalıyız

Spor Toto Süper Lig’in son 4 haftasında yenilmeyen Eskişehirspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı...

Spor Toto Süper Lig’in son 4 haftasında yenilmeyen Eskişehirspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gaziantepspor maçından 3 puan almak istiyor. Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Gaziantep’in gücünü bildiklerini ve hedeflere ulaşmak için bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi. Çuhadar, “Eskişehirspor olarak iyi bir takımız ve hedefe koşuyoruz. Eğer hedefe ulaşmak istiyorsak Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılmalıyız.” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor, antrenmanlarına devam ediyor. 9. haftada Sanica Boru Elazığspor’a konuk olan siyah kırmızılı takım, deplasmanda 1-1 berabere kalarak kendisi için önemli 2 puanı Elazığ’da bıraktı. Kırmızı siyahlı takım, aldığı bir puanla son 4 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik alarak Spor Toto Süper Lig’de 14 puanla 4. sırada yer aldı.

Reklam
Reklam

Elazığ maçından sonra kente gelerek antrenmanlarına başlayan Eskişehirspor, Gaziantep maçının hazırlıklarına devam ediyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarına günde çift idmanla sürdüren siyah kırmızılı takım, teknik heyetle birlikte saha içinde kısa bir toplantı yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanda 3 grup halinde 5’e 2 top çalışması yapan takım taktiksel çalışmalarla devam etti. 4 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Eskişehirspor’da oyuncuların neşeli ve istekli oldukları görüldü. Antrenmana tedavileri devam eden Gökhan ve Nuri Fatih çalışmada yer almazken darbeye dayalı sakatlığı bulunan Veysel ve kaptan Sezgin sağlık ekipleri kontrolünde düz koşu yaptı.

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar da Sanica Boru Elazığspor deplasmanda puan almalarının önemli olduğunu söyledi. Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Gaziantepspor’un iyi bir takım olduğunu sözlerine ekleyen Çuhadar, “Gaziantespor'un ligdeki gücünü de biliyoruz. Biz de Eskişehirspor olarak iyi bir takımız ve hedefe koşuyoruz. Eğer hedefe ulaşmak istiyorsak Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılmalıyız. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımızda bu bilinçle hazırlanıyor maça. Taraftarımızın önünde ve taraftarımızın desteği ile bu maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Kendi saha ve seyircisi önünde 3 Kasım Cumartesi günü Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor maçtan bir gün önce yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak. Kırmızı siyahlı tesislerde maç saatine kadar kampa girecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: