Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz:

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, şehir ve takım olarak Cumartesi günü oynanacak olan Mersin...

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, şehir ve takım olarak Cumartesi günü oynanacak olan Mersin İdman Yurdu maçına odaklandıklarını söyledi.

Şahbaz yaptığı basın toplantısında, sezonun ilk yarısında alınan neticelerin, ligin ikinci yarısında, iyi futbol oynamalarına rağmen tekrarlayamadıklarını, enteresan bir lig yaşadıklarını, ligde 4.lük ve 8.lik arasında dolaşan bir takım görüntüsü verdiklerini belirtti.

Kayserispor maçında beklenmedik bir sonuç aldıklarını ifade eden Şahbaz şunları söyledi; "İlk yarıdaki performansımız iyi iken, ikinci yarıda şanssız bir durum yaşadık. Sıralamayı 4. veya 5. bitirmek bizim için önemliydi. İlk sekizde play-off oynamak istiyoruz. Mersin İdman Yurdu maçı play-off için önemli bir maç ve teknik heyetimiz, sporcularımız bu maça odaklandık. Bu maçtan 3 puan alarak 10 Nisan'da Antalyaspor ile kupa maçında karşılaşacağız. Kupa maçında da Antayaspor'u yeneceğimize inanıyorum. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak olna karşılaşmaya 100 otobüs ile gitmeyi planlıyoruz."

Reklam
Reklam

Şahbaz ayrıca, Mersin İdman Yurdu maçı bilet fiyatlarını Açık Tribün 5 TL, Kapalı Tribün 10 TL ve VIP tribün 20 TL olarak belirlediklerini, tüm taraftarları bu önemli maçta tribünlere beklediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: