Eskişehirspor Basın Sözcüsü Şahbaz: Lige verilen arada eksiklerimizi gidereceğiz

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirspor’un ligin ilk haftalarında aldığı galibiyetleri son maçlara yansıtmadığını ifade...

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirspor’un ligin ilk haftalarında aldığı galibiyetleri son maçlara yansıtmadığını ifade ederek, lige verilen 15 günlük arayı kırmızı siyahlı takımın eksiklerinin giderilmesi için çalışarak geçireceğini söyledi.
Şahbaz, Eskişehirspor’un teknik heyeti ile sorunları olduğu ve ayrılmak istediğine yönelik haberleri çıkan Batuhan Karadeniz için de değerlendirmede bulunarak, "Batuhan ile ilgili bir karar almış değiliz. Ama dönemi geldiğinde devre arasında gerekli değerlendirme yapılır.” diye konuştu.
Ligin ilk iki haftasında Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında aldığı galibiyetlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken Eskişehirpor, daha sonra oynadığı Gençlerbirliği maçında berabere kalmasının ardından Galatasaray ve Trabzonspor maçlarından mağlubiyetle ayrılarak istediği futbolu ortaya koyamadı.
Eskişehirspor’un ligde oynadığı 5 maçını değerlendiren Eskişehirspor basın sözcüsü Erdal Şahbaz, futbol dünyasında yaşanan şike olaylarından Eskişehirspor’un da etkilendiğini söyledi. Sezona yeni bir teknik heyetle çalışmaya başlamak zorunda kaldıklarını belirten Şahbaz, “Biz ligdeki son 5 maça baktığımız zaman Eskişehirspor birinci ve ikinci hafta performanslarını üçüncü ve dördüncü hafta ve geçen hafta oynanan maçta gösteremedi. Neden olduğunu çok kestiremiyoruz.” dedi.
Eskişehirspor’un son oynadığı Trabzon maçı ve Galatasaray maçındaki futbolunu beğenmediklerini ifade eden Şahbaz, "Özellikle Trabzonspor maçındaki forvet hattımızdaki futbol çok istediğimiz gibi değil ki zaten gol bulamadık. Trabzonspor maçındaki oynadığımız futbolda, ilk 20 dakikada bulduğumuz iki pozisyonu değerlendirebilseydik durum çok da farklı olabilirdi. Ama olmadı.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

15 GÜNLÜK ARA EKSİKLERİMİZİ GİDERMEK İÇİN BİR FIRSAT
Eskişehirspor olarak alınan skora göre değerlendirme yapan bir takım olmadıklarını belirten Şahbaz, Eskişehirspor’un kalitesi yüksek futbolculara sahip bir takım olduğunu ifade etti.
Eskişehirspor’un lige verilen 15 günlük arayı eksiklerini giderme noktasında değerlendireceğini kaydeden Şahbaz, "Teknik Direktörümüz Skibbe bu noktadaki gerekli olan çalışmayı yapıyor. Eskişehirspor bu uzun maratonda şuan oynadığı 5 maçı iyi değerlendirip eksiklerini iyi analiz edip 15 günü en iyi şekilde geçirecektir diye düşünüyorum. Teknik heyette bunun üzerine yoğunlaşmış durumda. Bu 15 günlük program içerisinde hem kamp planımız var. Kamp yapmazsakta bu süreyi bazı hazırlık maçlarıyla değerlendirmeyi düşünüyoruz. En az iki hazırlık maçı ile 15 günlük süreyi değerlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

BATUHAN İÇİN ŞUAN BİR DEĞERLENDİRMEMİZ YOK
Eskişehirspor yönetimi olarak futbolcularla ilgili tek tek değerlendirme yapmadıklarının altını çizen Şahbaz, teknik heyetin yaptığı değerlendirmelere göre hareket ettiklerini belirtti.
Bazı basın organlarında Batuhan Karadeniz’in Eskişehirspor’dan ayrılacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Şahbaz, "Batuhan Karadeniz son iki maçta kadroda yer bulamadı. Özellikle Trabzonspor maçında 18 kişilik kadroya da giremedi. Bu tamamen teknik heyetin bir tercihidir. Biz henüz Batuhan ile ilgili bir karar almış değiliz. Batuhan bizim iyi bir futbolcumuz.” dedi.
Batuhan konusunda yönetim olarak rahatsız oldukları tek konunun performansını gösterememesi olduğunu belirten Şahbaz, "Batuhan Kapasitesinde oynamıyor. Kapasitesinde oynadığında biliyoruz ki Türkiye liglerinin de üstünde bir performansa sahip bir futbolcu. Ama bu olmazsa dönemi geldiğinde devre arasında gerekli değerlendirme yapılır. Ancak şuan Batuhan bizim oyuncumuz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz