Eskişehirspor Başkanı Ünal: Ordu Maçını Kazanacağız

Hafta sonu oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, ligin ilk maçında aldığı Akhisar Belediyespor mağlubiyetini...

Hafta sonu oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, ligin ilk maçında aldığı Akhisar Belediyespor mağlubiyetini unutarak 3 puana kilitlendi. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal da, Yunanistan’da teknik direktör Mustafa Denizli ile görüştüğünü yalanlayarak, Ersun Yanal’ın arkasında olduğunu söyledi. Ünal, “Biz bir tek galibiyete ya da mağlubiyete yöneticilik yapmayız. Bir mağlubiyete bu hocayı gönderirsek, gelecek hoca der ki, ‘Benim kredim iki hafta mı?’ Böyle bir şey olmaz.” dedi.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig 2012 – 2013 sezonu ilk karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Akhisar Belediyespor’a 90. dakikada yediği golle 1 – 0 yenilen Eskişehirspor, hafta sonu oynayacağı Orduspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Siyah kırmızılı takım, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde tesislerde çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 80 dakika süren antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan takım, daha sonra top çalışmasıyla devam etti. Sezon öncesi sakatlanan kaptan Sezgin’in dışında eksik oyuncu bulunmayan takımda, Ordu maçına tam kadro hazırlanıyor.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal da düzenlediği basın toplantısı ile Yunanistan’da teknik Direktör Mustafa Denizli ile görüştüğünü yalanladı. Şahsi işleri nedeniyle Yunanistan’da bulunduğunu belirten Ünal, teknik heyete ve oyuncularının arkasında olduğunu belirtti. Ersun Yanal ile aralarında herhangi bir problemin olmadığını ifade eden Ünal, “Kulüp Başkanı yöneticileri ve hocaları arasında sorun olmaz. Kulüp başkanları hesap sorar. Bizde gerekeni yaptık. Biz bir tek galibiyete ya da mağlubiyete yöneticilik yapmayız. Bir mağlubiyete bu hocayı gönderirsek, gelecek hoca der ki, ‘Benim kredim iki hafta mı?’ Böyle bir şey olmaz.” dedi. Eskişehirspor takımının hedefleri olduğunu ve ligin de uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Ünal, “Bir an evvel maç kazanma arzusu içerisindeyiz. Bu yüzden bir Ordu maçını kazanmak istiyoruz. Eskişehirspor birlik ve beraberlik üst düzeydedir.” ifadelerini kullandı. Takımda transferin devam ettiğini de belirten Ünal, transfer sezonu bitmeden bir orta saha ve bir forvet alacaklarını taraftara müjdeledi.

Reklam
Reklam

Orduspor sahasının bakımda olması nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmaya maçtan bir gün önce karayoluyla hareket edecek olan Eskişehirspor, maç saatine kadar kampa girecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: