Eskişehirspor, Beşiktaş Maçına Tam Kadro Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş ile karşılaşacak olan...

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Eskişehirspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Lig’de 42 puanla 9. sırada yer alan kırmızı siyahlı takım, galip gelerek üst sıralarda ligi bitirmek istiyor.
Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kırmızı siyahlı takım, düz koşu ve ısınma hareketlerinden sonra topla taktik çalıştı. Beşiktaş karşısında gol yollarında etkili olmak isteyen takım, çalışmalarını bu yönde gerçekleştirdi. 90 dakika süren antrenmanda sakat ve cezalı oyuncunu olmaması teknik heyeti sevindirdi. Eskişehir Şeker İlkokulu öğrencilerinin de izlediği antrenmanda futbolcularla hatıra fotoğrafı çekip formalarını imzalattırdı.

Reklam
Reklam

BİRSEN: BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Antrenmanı takip eden Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, oynayacakları Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
“Son 3 haftada yapacağımız 3 takımın da ilk 5 hedefi devam ettiğinden Eskişehirspor için çok önemli dolayısıyla Kasımpaşa'yı yenerek moral bulduk.” diyen Asbaşkan, moral ve motivasyonu Beşiktaş maçına taşımak istediklerini kaydetti. Birsen, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Beşiktaş maçını da kazanıp ilk 5 iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Skor tahmini tabi galibiyet olsun bizim olsun. İnşallah ben 3-1 olacağı kanaatindeyim. Bu maçı 3-1 diye alacağımızı düşünüyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: