Eskişehirspor Göztepe maçı canlı izle: Süper Lig'e hangi takım çıkacak?

Eskişehirspor Göztepe maçı internetten de izlenebilir. TRT'den canlı izlenecek olan Eskişehir Göztepe maçının sonucuyla birlikte Süper Loto Süper Lig'e çıkacak takımlardan sonuncusu belli olacak. Eskişehirspor Göztepe maçı saat bilgileri, kanal bilgileri ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Eskişehirspor ile Göztepe, bu akşam karşı karşıya gelecekler. Eskişehirspor Göztepe arasında bir final mücadelesi koşulacak ve maç sonucunda Süper Lig'e çıkacak olan 3. Takım da belirlenmiş olacak. Eskişehirspor Göztepe maçı TRT Spor'dan şifresiz canlı olarak izlenebilir. Sivasspor ve Yeni Malatyaspor ile birlikte Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı play-off finalinde, Eskişehirspor ile Göztepe saat 21:30'da Antalya Stadı'nda karşılaşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan, maçı yasal olarak canlı izleyebilirsiniz.

ESKİŞEHİRSPOR GÖZTEPE MAÇI CANLI İZLE!

Eskişehirspor Göztepe maçının yanısıra; iki takımın teknik direktörleri açısından da beklenen bir karşılaşma. Eskişehirspor'un hocası, Mustafa Denizli ve Göztepe'nin de hocası Yılmaz Vural. Teknik direktörler açısından da renkli bir karşılaşma olacak.

Reklam
Reklam

TFF 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Eskişehirspor - Göztepe final maçı öncesi güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı. Emniyet, İzmir ve Eskişehir'de son iki gündür yoğun bir havai fişek ve patlayıcı satışı yapıldığı bilgisini alır almaz harekete geçti.
Maç öncesi ve sonrası yaşanabilecek olayları önlemek için stat içinde ve stat dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Öte yandan sosyal medyada havai fişek ve benzeri ürünlerin stada nasıl sokulabileceğine dair rakip taraftar gruplarının birbirleri ile fikir alışverişinde bulundukları gözlendi.

Eskişehirspor Göztepe maçı öncesi Antalya Stadyumu'nda çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Tribün önleri ise yüksek bariyerler ile kapatıldı. Antalya polisi stat çevresinde kademeli güvenlik önlemleri alarak taraftarları arama noktalarından geçirecek.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri alınan yoğun önlemlere rağmen taraftarların saha olaylarına sebep olmaları durumunda kulüplerin, yeni sezonda ciddi yaptırımlar ile karşı karşıya kalacağını da belirtti.

Reklam
Reklam

ESKİŞEHİRSPOR GÖZTEPE MAÇI ÖNCESİ: ESKİŞEHİR

Geçen sezon Süper Lig'den düşen Eskişehirspor, 33. haftaya kadar sürdürdüğü ilk 2 mücadelesinde başarılı olamadı ve ligi 3. sırada bitirdi. Play-off yarı finalinde Giresunspor'u saf dışı bırakan Eskişehirspor, üçüncü kez mücadele ettiği play-off'ta tekrar Süper Lig vizesi almanın hesaplarını yapıyor. Eskişehirspor, play-off'ta 1994-1995'te Aydınspor'u, 2007-2008'de ise Boluspor'u yenerek Süper Lig'e çıkmıştı. Eskişehir temsilcisi, 1965-1966 ve 1983-1984 sezonlarında ise doğrudan Süper Lig vizesi almıştı. Göztepe'nin başında sahaya çıkacak teknik direktör Yılmaz Vural, Eskişehirspor'u 1994-1995 sezonunda Süper Lig'e taşımıştı. Daha önce Çaykur Rizespor'u direkt Süper Lig'e taşıyan teknik direktör Mustafa Denizli ise Eskişehirspor'un başında ikinci kez bunu başarmak için mücadele edecek.

ESKİŞEHİRSPOR GÖZTEPE MAÇI ÖNCESİ: GÖZTEPE

En son 2002-2003'te Süper Lig'de yer aldıktan sonra amatör kümeye kadar gerileyen Göztepe, bu sezon ligi 5. sırada tamamladı. Play-off'ta Boluspor'u eleyen Göztepe, adını finale yazdırdı. Play-off'ta bu sezon 2. kez mücadele eden Göztepe, daha önce 1998-1999'da yine Antalya'daki maçta Çaykur Rizespor'u yenerek Süper Lig'e çıkmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, 1977-1978, 1980-1981 ve 2000-2001'de ise Süper Lig'e direkt yükselmişti. Geçen sezon çalıştırdığı Adana Demirspor'un başında play-off final maçında Alanyaspor'a kaybeden Göztepe'nin teknik direktörü Yılmaz Vural, 1994-1995'te Eskişehirspor'u, 1995-1996'da

Reklam
Reklam

Sarıyer'i, 2005-2006'da da Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkarmıştı. İki takım 1969-1970 sezonunda Türkiye Kupası finalinde karşılaştı. Göztepe ile Eskişehirspor arasında Eskişehir'de oynanan ilk karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanmasına rağmen, İzmir'de rakibini 3-1 mağlup eden Göztepe kupanın sahibi olmuştu.