Eskişehirspor, kaleci sorununu Ufuk veya Serkan'la gidermek istiyor

Kaleci arayışlarını sürdüren Eskişehirspor, Galatasaray'dan Ufuk Ceylan ile Fenerbahçe'den Serkan Kırıntılı'dan birisini transfer etmek istiyor....

Kaleci arayışlarını sürdüren Eskişehirspor, Galatasaray'dan Ufuk Ceylan ile Fenerbahçe'den Serkan Kırıntılı'dan birisini transfer etmek istiyor. Bu konudaki çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor, bu iki isimden birini renklerine bağlayarak kaleci sorununu çözmeyi planlıyor.
Alınan bilgiye göre, genç yetenek Atilla'nın Sivasspor'a transfer olmasının ardından kaleci arayışlarına giren Eskişehirspor, bu konuda görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Yeni Teknik Direktör Michael Skibbe ile ortak bir karar verecek olan Kulüp Başkanı Halil Ünal, teknik patronun isteğine göre hareket edecek.
Kaleci transferi konusunda eski talebesi Galasaraylı Ufuk Ceylan adını Başkan Ünal'a veren Skibbe'nin bu ismi ilk tercih olarak istediği öğrenildi.
Galatasaray ile yollarını ayırma noktasına gelen fakat Fatih Terim'in takımın başına gelmesiyle kampa giden Ufuk'un son durumu henüz belirsizliğini korurken, Eskişehirspor ise bu konuda temaslarını sürdürüyor.
Eskişehirspor, Ufuk'a altarnatif olarak Fenerbahçe'nin yedek kalecilerinden Serkan Kırıntılı'yı transfer listesine aldı.
Takımından ayrılmak istediği ileri sürülen Serkan'ın da kendisine sunulan teklifleri değerlendireceği kaydedildi.
Eskişehirspor bu iki kaleciyle yakından ilgilenirken görüşmelerini de aralıksız devam ettiriyor. Eskişehirspor, Ufuk veya Serkan'ın reklerine bağlayarak kaleci sorunu böylece gidermek istiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz