Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Birsen:-"Kardemir Karabükspor Maçıyla Yeni Bir Üç Puanserisine Başlamak Istiyoruz"

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, "Kardemir Karabükspor maçıyla yeni bir üç puan serisine başlamak istiyoruz" dedi.

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, "Kardemir Karabükspor maçıyla yeni bir üç puan serisine başlamak istiyoruz" dedi.

Birsen, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehirspor'un, üç hafta sonra 21 Ekim'de sahasında maç yapacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Kardemir Karabükspor maçıyla yeni bir üç puan serisine başlamak istiyoruz. Pazar günü taraftarımızın önünde Kardemir Karabükspor'u yenmeyi planlıyoruz. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarımızı, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçında da, her zamanki gibi takımının yanında görmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Birsen, öte yandan, Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Kardemir Karabükspor maçı bilet fiyatlarını açık tribün 15, misafir ve kapalı (Nefer) tribün 30, VIP A 100, VIP B 75 ve VIP C 50 lira olarak belirlediklerini bildirdi.

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz