Eskişehirspor Ligi Galibiyetle Kapatmak Istiyor

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Medicak Park Antalyaspor ile...

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Medicak Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, çalışmalarına devam ediyor. Ligde 10. sırada bulunan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Yarı Final'de elenen kırmızı siyahlı takım, ligi galibiyetle kapatarak gelecek sezon hedeflerine devam etmek istiyor.

Süper Lig’in ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Eskişehirspor ligin son haftalarında da istediği puanları bulamadı. Kendi evinde Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda da Fenerbahçe’ye elenen kırmızı siyahlı takım, 33. haftada deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında da 0-0 berabere kaldı. Ligde 43 puanla 10. sırada yer alan Eskişehirspor, son maçını kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile oynayacak.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın hazırlıklarını Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdüren kırmızı - siyahlı takım, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Sabah yaptığı antrenmanda düz koşu ve top çalışması yapan takım, daha sonra taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenmanın son bölümünde ise kırmızı - siyahlı oyuncular, uzaktan şut atışı yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenmanda ısınma hareketleri esnasında sakatlanan Diego hocasından izin alarak antrenmanı yarıda bıraktı. Hafif sakatlıkları bulunan Akaminko, Kamara, Tello ve Necati Ateş katılmadı.

Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına perşembe günkü antrenmanla devam edecek.

LİGİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYORUZ

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Eskişehirspor önümüzdeki sene hedeflerine devam edeceğini söyledi. Ligin son maçında iyi bir sonuç almayı istediklerini söyleyen Tüzün, “Kaptanımız Servet cezalı. Hafif sakatlıkları bulunan bir kaç futbolcumuz var Dede bunlardan biri ama Antalyaspor maçına yetişir. Antalyaspor maçında da Bursaspor maçında olduğu gibi iyi oynayıp fakat bu sefer sonlandırıp, sonuca ulaşarak sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

BİLET FİYATLARI DA AÇIKLANDI

Öte yandan Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Medical Park Antalyaspor maçının bilet fiyatları belirlendi.

İdari Asbaşkan Ekrem Birsen tarafından yapılan yazılı açıklamada, maç bilet fiyatları Ediz Bahtiyaroğlu Açık Tribün 10 TL, Sinan Alağaç Misafir Tribünü ve Nefer(Kapalı) Tribün 20 TL, VIP A 60 TL, VIP B 50 TL, VIP C 40 TL olarak belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz