Eskişehirspor Sportif Direktörü Tüzün: Forvet Sorununu Çözüyoruz

Avrupa’da aldığı Marsilya mağlubiyetini unutmak isteyen Eskişehirspor, lige yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Eskişehirspor Sportif...

Avrupa’da aldığı Marsilya mağlubiyetini unutmak isteyen Eskişehirspor, lige yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de, takımın çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Batuhan’ın Beşiktaş’a geri dönmesinin ardından forvet arayışlarını hızlandırdıklarını ifade eden Tüzün, “Birkaç gün içerisinde Başkanımız Halil Ünal, Bienvenu ve Akaminko için İstanbul ve Ankara’da gerekli girişimleri yapacak.” diye konuştu.

Cuma günü oynayacakları Akhisar Belediyespor maçını kazanareak taraftara çifte bayram yaşatmak istediklerini ifade eden Eskişehirspor Sportif Direktör Tüzün, ligde kalıcı olmak istediklerini ve bu gücün kendilerinde olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Transfer konusuna da değinen Tüzün, gerekli yerlere takviyeler yapacaklarını kaydetti. Bu açıdan Bienvenu ve Akaminko ile ilgilendiklerini açıklayan Tüzün, “Kadromuzu daha da güçlendirmek için hedeflerimiz doğrultusunda takıma takviye düşüncemiz var. Bunun için birkaç gün içerisinde sevgili Başkanımız Halil Ünal, Bienvenu, ve Akaminko için İstanbul ve Ankara’da gerekli girişimleri yapacak.” ifadelerini kullandı.

AKHİSAR BELEDİYE MAÇININ HAZIRLIKLARI DA SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in 2012-2013 sezonu açılış maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Eskişehirspor, ilk maçta 3 puan almak istiyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde tesislerde maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı takım, maçın taktiksel çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncularıyla saha içinde bir toplantı yapan Teknik Direktör Yanal, daha sonra oyuncularını düz koşu ve ısınma hareketlerini gerçekleştirmek için bıraktı. Yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda kaleciler takımdan ayrı antrenman yaptı.

Reklam
Reklam

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise siyah kırmızılı takım, top çalışması yaparak Teknik Direktör Yanal idaresinde Akhisar maçının taktiksel çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenmana, sezon öncesi sakatlanan Sezgin katılmazken, takımda eksik oyuncunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Cuma günü 21.00’de başlayacak olan Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını son antrenmanla tamamlayacak olan kırmızı - siyahlı takım, maç saatine kadar kampa girecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: