Eskişehirspor Sportif Direktörü Tüzün: Galatasaray’dan Puanla Dönmek Istiyoruz

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, antrenmanlarını sürdürüyor. Eskişehirspor...

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, antrenmanlarını sürdürüyor. Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Eskişehirspor’un hedefleri doğrultusunda Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Tüzün, “Galatasaray maçı da bizim için önemlidir. Eskişehirspor’un hedefleri vardır. Bu hedefler doğrultusunda da her maçın değerini bilerek 3 puan için çıkıyoruz.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 6’ncı haftasında, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u, ikinci yarıda oyuna giren Alper’in golü ile geçen Eskişehirspor, 7. hafta mücadelesinde Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. 6 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Eskişehirspor Hanefi Demirkol tesislerinde devam eden kırmızı siyahlı takımda tek hedef 3 puan. Eskişehirspor, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saha içi toplantının ardından düz koşu ve ısınma hareketleriyle devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, ayak tenisi ve 5’e 2 top çalışması yaptı. İlk 11 kadrosunda eksik oyuncu bulunmayan siyah kırmızı takımda, Sezgin, sakatlığı nedeniyle antrenmana katılmadı.

Reklam
Reklam

Eskişehirspor için her maçın önemli olduğunu söyleyen Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, takımın, oymadığı maçları kazanacak güçte olduğunu kaydetti. Tüzün, şunları ifade etti: “Eskişehirspor’un hedefleri vardır. Bu hedefler doğrultusunda da her maçın değerini bilerek 3 puan için çıkıyoruz. Biz Eskişehirspor’un hedefleri doğrultusunda kaliteli bir kadromuz olduğuna inanıyoruz. Son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye maçından alınan galibiyet takımın moralini üstü seviyeye çıkardı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş maçlarına zaten futbolcular ayrı bir motive ile çıkarlar ama üst sıralarda yer alan bir takım olmak istiyorsak, bunun değerini bilerek Galatasaray maçına gidiyoruz. Puan ve puanlarla dönmekte hedefimiz.”

Servet ve Necati’nin eski takımlarına karşı oynamasının onlar için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Tüzün, "Daha önce forma giydikleri için ekstra bir motivasyon olacak. Tabi şu an bizim oyuncularımız. Eskişehirspor’un daha ağır basacağına eminim. Eskişehirspor’un üst sıralarda yer alması için onlar da hocanın verdiği görev doğrultusunda onlardan da 3 puan yönünde işler bekliyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını bugünkü idmanla son veren siyah kırmızılı takım, karşılaşmadan bir gün önce İstanbul’a hareket ederek maç saatine kadar kampa girecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: