Eskişehirspor Sportif Direktörü Tüzün: Hedefimiz ilk dört

Ligin 29. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, bu maçın...

Ligin 29. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, bu maçın çalışmalarına başladı. Ligin üst sıralarına tırmanmak için mücadele veren iki takımın karşılaşacağı maç için Eskişehirspor sportif direktörü Zafer Tüzün iddialı konuştu. Tüzün, "Rakip kim olursa olsun bizim hedefimiz ilk dört.” dedi.

Ligde aldığı Fenerbahçe ve Ankaragücü galibiyetleriyle kendine gelen Eskişehirspor, hedefini yeniden ilk dörde yöneltti. Haftasonu oynadığı Ankaragücü maçı ardından bir günlük izin yapan siyah kırmızılı takım, tesislerde bir araya geldi. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde bir araya gelen Eskişehirspor, saha içinde kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Düz koşu ile idmana başlayan kırmızı siyahlı takım ardından ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Takım daha sonra orta ve şut çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 90 dakika süren antrenmana tedavisi devam eden Sezgin ve A2 maçında oynayan Kayacan, Akos Elek, Fatih Aydın, Abdülaziz, Tarık ve Serdar Dursun katılmadı.

Reklam
Reklam

Hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maçı için değerlendirmede bulunan Sportif Direktör Zafer Tüzün, Eskişehirspor için rakip kim olursa olsun bahanelere sığınmadan galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Tüzün, Eskişehirspor’un ilk dört için mücadele verdiğini ifade etti. Her iki takımında ilk dört için mücadele ettiğini hatırlatan Tüzün konuşmasına şöyle devam etti:

"Bursaspor maçı bizim için önemli. Kalan 5 maçımızda da en iyi şekilde mücadeleyle güzel galibiyetler alarak ilk dörde girmeyi hedefliyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz