Eskişehirspor, St. Johnstone Maçına Kilitlendi

Eskişehirspor, Perşembe günü İşkoç St. Johnstone ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu...

Eskişehirspor, Perşembe günü İşkoç St. Johnstone ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçı hazırlıklarına Hollanda kampı dönüşü Eskişehir’de başladı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal iyi bir hazırlık kampı süreci geçirdiklerini belirterek, St. Johstone maçında avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söyledi. Maçın TRT 1’den naklen yayınlanacağını ifade eden Ünal, taraftarı da takımı desteğe davet etti.

Beşiktaş’ın CAS kararıyla UEFA kupalarından bir yıl men cezası almasının ardından elemelere katılma hakkı kazanan Eskişehirspor, Perşembe günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı St. Johnstone maçı hazırlıklarına başladı. İki haftalık Hollanda kampını iyi bir şekilde değerlendiren kırmızı siyahlı takım, bu süre içerisinde oynadığı ilk hazırlık maçında Tienen karşısında 2-0 galip geldi. Hollanda Liginin güçlü ekiplerinden AZ Alkmaar ile 1-1 berabere kalan kırmızı siyahlı takım, son hazırlık maçında ise Suudi Arabistan takımlarından El Ettifaq’ı, genç oyuncularının gösterdiği performansla 6 – 1 kazandı.

Reklam
Reklam

Hazırlık kampı sonrası Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde tesislerde bir araya gelen Eskişehirspor, UEFA maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Yanal’ın saha içi toplantısının ardından düz koşu ile başlayan antrenman, ısıma hareketleri ile devam etti. Yaklaşık 90 dakika süren antrenmanın basına kapalı bölümünde Ersun Yanal oyunculara taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, takımın lige hazır hale geldiğini söyledi. Hollanda’da geçirilen kamp süresi boyunca oyuncuların iyi bir performans sergilediğini ifade eden Ünal, Perşembe günü oynayacakları St. Johnstone maçını kazanmak istediklerini belirtti. “Avantajlı bir skorla kendi sahamızda galip gelip, İskoçya’ya uçmak istiyoruz.” diyen Ünal, alternatifi yüksek bir takım oluşturduklarını kaydetti. Hem Eskişehir’deki maçın hem de İskoçya’daki maçın TRT 1 kanalından canlı olarak verileceğini açıklayan Başkan Ünal, taraftarı da takıma destek vermek için Perşembe günü maça beklediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Çarşamba günü yapacağı son antrenmanın ardından siyah kırmızılı takım, Perşembe günü oynayacağı maç için kampa girecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: