Eskişehirspor, Suruç Gençlikspor'a spor malzemesi yardımında bulundu

Eskişehirspor, Şanlıurfa’ nın Suruç ilçesinde mücadele eden Suruç Gençlikspor'u, kardeş takım ilan edip kendilerine forma,...

Eskişehirspor, Şanlıurfa’ nın Suruç ilçesinde mücadele eden Suruç Gençlikspor'u, kardeş takım ilan edip kendilerine forma, krampon, eşofman takımı ve çeşitli hediyeler gönderdi.
1. Amatör küme futbol liginde bir üst tura çıkmak için mücadele veren Suruç Gençlikspor, Suruç Kaymakamlığı ve Suruç Emniyeti’ nin girişimleriyle Eskişehirspor tarafından kardeş takım ilan edildi.
Çarşı Polis Merkez Amirliği lokalinde yapılan törenle Eskişehirspor’ un gönderdiği hediyeleri Suruç Gençlikspor oyuncularına takdim eden Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut, "Öncelikle Suruç Gençlikspor’ u kardeş takım ilan ederek, çeşitli hediye forma ve eşofman takımı gönderen Eskişehirspor’ u kutluyorum.’’ dedi.
Akbulut, "Gençlerimizin spora yönelmeleri için daha teşvik edici çalışmalar içerisinde olmalıyız. Gençlerimizin iyi ve sağlıklı olarak yetişmeleri bizler için çok önemli. Spor yaptıkları için gençlerimizi kutluyorum.” şeklinde konuştu.
İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Eskişehirspor’ un Güneydoğu’da kısıtlı imkânlara sahip Suruç Gençlispor’ a gönderdiği spor malzemeleri ve hediyelerle ilgili konuşan Suruç Emniyet Müdürü Mehmet Şen, "Sporda bölgeler arası yapılan yardımlaşma ve hediyeleşmeler kardeş kaynaşması ve dayanışması adına çok anlamlı ve aynı zamanda takdire şayandır.’’ ifadesini kullandı.
Şen, Eskişehirspor’ a ve kulüp başkanı Halil Ünal’a ayrıca teşekkür ettiğini dile getirdi.
Bu arada Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın da sporun her dalında başarılı bireyler yetişmesi için çaba harcadıklarını belirterek, ellerinden geldiğince mevcut imkânları seferber ettiklerini, kulüpleri ve amatör sporla uğraşan gençleri ödüllendirmeye, malzeme vermeye ve yardım etmeye çalıştıklarını söylediği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz