Eskişehirspor teknik direktörü Skibbe:' Takım oyunu ile kazandık'

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında kendi sahasında Beşiktaş’ı 2 -1 mağlup eden Eskişehirspor’da yüzler...

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında kendi sahasında Beşiktaş’ı 2 -1 mağlup eden Eskişehirspor’da yüzler gülüyor. Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe, ilk yarıda yedikleri hatalı golü takım oyunu ile telafi ettiklerini ifade etti.
Eskişehirspor’un Alman teknik direktörü Skibbe maç sonrası düzenlediği basın toplantısında lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu söyledi. Takım olarak çok iyi bir futbol oynadıklarını kaydeden Skibbe, şöyle konuştu:
''Ben bugün takımıma çok büyük bir kompliman yapabilirim. Çok iyi mücadele verdiler, çok iyi bir oyun sergilediler. İlk devre hemen hemen her şeyi doğru yaptık. Sadece gol fırsatlarını değerlendiremedik. İlk devrenin sonunda Kamara’nın hatası olmasaydı devreyi 1 – 0 galip bitirecektik.
İyi bir takım olarak bir oyuncunun hatasını ikinci devrede bertaraf edip galibiyeti almak için ne gerekiyorsa yaptık. İkinci devre daha dengeli bir maç gördük. Beşiktaş’ta bazı pozisyonlara girdi. Tabi güç biraz eksilince yaptığımız ileriye doğru değişiklikler Batuhan ve Tello bize katkıda bulundular. Tabi eski kulüplerini karşı oynamaktan mutludur.”
Orta sahada oynadıkları futbolla göz dolduran Alper ve Veysel’e övgüler dizen Skibbe, konuşmasına şöyle devam etti:
”Özellikle Veysel ve Alper merkez orta sahada mükemmel bir oyun oynadılar. Vazifelerini çok iyi yaptılar. O yüzden ikisinin performansından çok memnunum. Dede’nin ilk maçında süper lige çok iyi başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz