Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: Tarihi Fırsatı Değerlendireceğiz

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu karşılaşmasında Olimpik Marsilya ile eşleşen Eskişehirspor, kendi saha...

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu karşılaşmasında Olimpik Marsilya ile eşleşen Eskişehirspor, kendi saha ve seyircisi önünde ilk maçta galip gelmek istiyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Marsilya'nın gücüne saygı duyduklarını ancak ellerine geçen bu tarihi fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

24 yıl aradan sonra Avrupa Kupalarına katılma hakkı kazanan Eskişehirspor, ilk maçında İskoçya Ligi takımlarından St. Johnstone ile karşılaştı. Kendi saha ve seyircisi önünde Alper ve Veysel’in golleriyle 2-0 galip gelen kırmızı siyahlı takım, deplasmanda 0-0 berabere kalarak bir üst tura yükselmeye hak kazandı. 3. Turda Fransa’nın güçlü ekiplerinden Olimpik Marsilya takımıyla eşleşen Eskişehirspor, gruplara kalmak için içeride ve dışarıda oynayacağı maçları kazanmak istiyor.

Reklam
Reklam

Eskişehirspor’un uzun aradan sonra oynayacağı karşılaşmayı önemsediklerini belirten Yanal, rakibin gücünü ve deneyimini bildiklerini ve buna göre önlemler aldıklarını vurguladı. Tecrübeli hoca, “ Bizde kaliteli ve deneyimli oyunculara sahibiz. Bu oynayacağımız karşılamada rakibimizle her konuda mücadele etmeyi ve onlar kadar sonuca gitmeyi düşünen takım olacağız.” dedi.

Futbolda sonucun son düdük çalındığında belli olduğunu ifade eden Yanal, konuşmasına şöyle devam etti: “İkinci maçın sonuna kadar bu şansımızı kovalayacağız. Takımımızda eksik yok. Büyün oyuncularımız hazır. Şehrin havasıyla birlikte sonuç almaya çalışacağız. Bu tarihi bir fırsat bizim için. Bu fırsatı değerlendirerek önümüzdeki hedefleri kovalama arzusu ve coşkusuyla kendi geleceğimize de yatırım yaparak önemli bir fırsat olarak görüyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz