Eskişehirspor'da Batuhan'ın durumu yeni teknik adama bırakıldı

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş'dan yüksek fiyata Eskişehirspor'a transfer olan ve istenilen verimi bir türlü veremeyen Batuhan...

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş'dan yüksek fiyata Eskişehirspor'a transfer olan ve istenilen verimi bir türlü veremeyen Batuhan Karadeniz'in durumu belirsizliğini koruyor.
Eskişehirspor yönetimi tarafından gözden çıkarılan ancak talep olmaması nedeniyle zor günler geçiren Batuhan, Eskişehirspor'da A takımı yerine A2 takımıyla birlikte idmanlara çıkıyor. Yunanistan'dan bir takım ile Türkiye'den ilgilenen takımlardan da sonuç çıkmaması üzerine zor günler geçiren Batuhan, kendine gelecek teklifi bekliyor.
Geçtiğimiz sezon oynadığı futboldan çok saha dışında yaptıkları haraketlerle gündeme gelen ve olay adam olan genç yetenek Batuhan Karadeniz, sezon bitimiyle birlikte zor günler yaşamaya başladı.
Sezon bitimiyle birlikte harekete geçen Eskişehirspor teknik heyeti bir rapor hazırlayarak genç futbolcuya yol verilmesini istemişti. Batuhan için önce Yunanistan'dan bir takım talip olmuş ancak takas yolu teklif edilince Eskişehirspor yönetimi bunu kabul etmemişti. Ardından Batuhan Bursaspor ile takası gündeme gelmiş fakat Ertuğrul Sağlam'ın karşı çıkması üzerine bundan da vazgeçilmişti.
Tüm bu yaşananların akabinde Eskişehirspor yönetimi Batuhan için devreye girerek kendisine kulüp bulması istendi. Sonrasında ise A takımından alınarak A2 takımıyla antrenmanlara çıkması istendi. Şimdi de eknik direktör Bülent Uygun'un şike soruşturması sonrasında tutuklanmasının ardından sözleşmenin tek taraflı olarak feshedilmesiyle birlikte Batuhan'ın durumu da askıya alındı.
Gelecek yeni teknik adama göre Batuhan'ın takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanacak. Başkan Halil Ünal'ın birçok formül denedikten sonra satış listesine koyduğu Batuhan için şimdilik beklemeye geçen Eskişehirspor, bu kararı takımın başına gelecek olan yeni teknik direktöre bıraktı. Batuhan'ın durumu takımın başına gelecek yeni hocayla birlikte netlik kazanacak.Yeni hoca isterse Batuhan takımda kalacak istemezse en kısa sürede satışı gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz