Eskişehirspor'dan Alper Potuk Açıklaması

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Alper Potuk'un tranferine ilişkin "Fenerbahçe ile 6 milyon 250 bin Avro, Orhan Şam ve

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Alper Potuk'un tranferine ilişkin "Fenerbahçe ile 6 milyon 250 bin Avro, Orhan Şam ve Henri Bienvenu karşılığında anlaştık" dedi.

Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un Milli futbolcusu Alper Potuk'un transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladıklarını kaydetti.

Sarı-lacivetli kulüple anlaştıklarını genç futbolcuya illetiklerini ifade eden Şahbaz, "Fenerbahçe ile 6 milyon 250 bin Avro, Orhan Şam ve Henri Bienvenu karşılığında anlaştık. Alper, bugün Fenerbahçe Kulübü ile görüşecek. Anlaşma sağlandığı takdirde imzalar atılacak. Transfer işlemleri devam ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz