Eskişehirspor'dan Eneramo Ve Tuncay Şanlı Iddialarına Yalanlama

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Samsunspor'dan Michael Eneramo ve Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un sözleşmesini feshettiği Tuncay Şanlı'nın transfer edileceğine yönelik iddiaların

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Samsunspor'dan Michael Eneramo ve Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un sözleşmesini feshettiği Tuncay Şanlı'nın transfer edileceğine yönelik iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

Tüzün, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Eneramo ve Şanlı'nın Eskişehirspor'a transfer edileceğine ilişkin iddialara, çeşitli basın yayın organları ve sosyal medyada yer verildiğini belirtti.

Bunun doğru olmadığını kaydeden Tüzün, "Çeşitli basın organlarında ve sosyal medyada bahsi geçen Eneramo ve Tuncay Şanlı transferleri ile ilgili olarak kulübümüzün hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatih Doğan / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: