Eskişehirspor’dan Vali Tuna’ya Ziyaret:

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası Eskişehirspor ...

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası Eskişehirspor yönetimine seçilen Başkan Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Eskişehirspor Kulübü’nün yeni yönetiminin bundan sonrası için hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini temenni eden Vali Tuna, “Takımın iyi olması teknik yönden yeterli olması çok önemli ama bir taraftan da onun arkasında hissedeceği moral güç, maneviyat, halkın desteği de tabii ki çok önemli. İyi günde, kötü günde birlik ve beraberliği bozmamak lazım. Bize düşen bir şey olursa, her zaman yanınızda yer alacağız” dedi.

Reklam
Reklam

İyiyi bulmak için fikir alışverişinde bulunulması gerektiğini vurgulayan Vali Tuna, Eskişehirspor’un, kendini ispat etmiş bir marka takım olduğunu belirtti.

Ziyaret esnasında Vali Tuna’ya yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan Başkan Hoşcan, işe güzel başladıklarını, ekibin tecrübeli ve takım yönetiminin iyi olduğunu ifade etti. Takımın başına Ertuğrul Sağlam’ı getirmekle çok büyük bir iş yaptıklarını belirten Hoşcan, “Üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz. Ve bu sorumluluktan kaçmayacağız. Hedefimiz büyük, taraftarımızın bekletişi büyük” dedi.

Hoşcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna’ya, Eskişehirspor Kulübü’nün kurumsal ürünlerinden hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: