Eskişehirsporlu Futbolcular Antrenman Öncesi Türk Bayrağı Açtı

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, Geçen hafta deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yenerek moral bulan Eskişehirsporlu futbolcular, öğle saatlerinde Vali Hanefi Demirkol

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, Geçen hafta deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yenerek moral bulan Eskişehirsporlu futbolcular, öğle saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelerek Fenerbahçe maçının hazırlıklarına sürdürdü. Futbolcular antrenman öncesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle antrenman sahasında büyük bir Türk Bayrağı açıp önünde hatıra fotoğraf çektirdi. Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Skibbe, şöyle konuştu:
"Fenerbahçe şu an Süper Lig'in lideri ve diğer İstanbul kulüpleri gibi şampiyonluğun favori takımlarından. Diğer büyük takımlara oynadığımız gibi Fenerbahçeye karşı da iyi bir şekilde oynamak istiyoruz. Evimizde oynadığımız her maçta bizim her zamanki hedefimiz galibiyettir."
Eskişehirspor teknik direktörü Skibbe, arka adalesinden sakatlık geçiren Onur ile kart cezalısı Ömer'in Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceklerini söyledi. Eskişehirspor'un tecrübeli oyuncusu Hürriyet Güçer de, "Geçen hafta gerçekten çok anlamlı bir galibiyet aldık. Kendi sahamızda Fenerbahçe'yi yenmemiz lazım" dedi.
Genç futbolcu Kaan Kanak da, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına büyük önem verdiklerini anlatırken şöyle devam etti:
"Hafta içi çok iyi çalıştık. Lige verilen 1 haftalık arada bizim için çok iyi oldu. İyi mücadele ederek galip geldik ve biraz rahat nefes aldık. Bu hafta da çok önemli Fenerbahçe maçı var. İnşallah bu maçtan da 3 puanı alıp, lige iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Skor tahminim ise 2-0.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz