Eskişehirsporlu futbolcular Özbayraktar ve Coşkun, Bozüyük'te

Eskişehirsporlu futbolcular Serdar Özbayraktar ve Sezgin Coşkun, Bozüyüksporlu Serdar Göçerler'in açtığı "Sporium" adlı spor salonunu ziyaret etti.

Eskişehirsporlu futbolcular Serdar Özbayraktar ve Sezgin Coşkun, Bozüyüksporlu Serdar Göçerler'in açtığı "Sporium" adlı spor salonunu ziyaret etti.

Özbayraktar, ziyarette yaptığı konuşmada, Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda 12 Mayıs'ta deplasmanda yapacakları Sivasspor maçının Eskişehirspor için çok önemli olduğunu söyledi.

Tek hedeflerinin Sivasspor maçını kazanarak Eskişehir'e 3 puanla dönmek olduğunu ifade eden Özbayraktar, "Sivaspor maçını kazanırsak Bursaspor da puan kaybederse Avrupa yolunda önümüzde tek maç kalıyor. Tek hedefimiz 3 puan alarak Eskişehir'e dönmek. Avrupa'ya gittiğimiz takdirde de atlayabildiğimiz kazar tur atlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Özbayraktar, Bozüyükspor'un Eskişehirspor ile kardeş takım olduğunu anlatarak, Bozüyükspor'u bir üst ligde görmek istediklerini bildirdi.

Sezgin Coşkun da Sivasspor karşılaşmasının hedefleri doğrultusunda kazanmaları gereken bir maç olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'ndan lider çıkmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Coşkun, şunları söyledi:

"Bu gruptan lider çıkmamız için bizim galip gelmemiz, Bursaspor'un da puan kaybetmesi gerekiyor. Bu yüzden öncelikle kendi üzerimize düşeni yapıp Sivasspor maçını kazanmalıyız. Bizim için çok zor bir maç olacak. Sivasspor'un hedefi kalmamış olsa da seyircisi önünde son maçını kazanarak güzel bir şekilde veda etmek isteyecektir. Umarım güzel bir futbolla 3 puanı alırız."

Göçerler de, amacının Bozüyük'te herkesin spor yapabileceği bir spor kompleksi yapmak olduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: