Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO'da Sevda gerçekten hamile mi? Hızır'a yalan mı söylüyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen 146. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO'nun yeni bölümünde, Sevda'nın Hızır'dan hamile olduğunu açıklaması hem Meftunlar'ı hem de Çakırbeyliler'i karıştırıyor. Ancak Sevda'nın hamilelik yalanı kısa sürede ortaya çıkıyor. Sevda, Hızır'ı elindeki en güçlü silahla bitirmeyi amaçlıyor. Altan ise Hızır'la savaşmak için bir ordu kuracağını söylüyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

ATV'de 5 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 146. yeni bölümünde, Altan Çakırbeyliler'e karşı savaş ilan ediyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba ve Naz Elmas'ın yer aldığı EDHO'nun yeni bölümünde, gayrı resmi olarak bir yapılanmaya giden ve adam toplayan Altan'ın, "Güçlü bir ordu kurmak için kimseye ihtiyacımız yok. Çakırbeyli ailesiyle
savaşacağız. Ben önce onun gözünün bebeğini alayım, sonra gerekirse siz canını alırsınız" sözleri dikkat çekiyor.

Diğer yandan ise Meftunlar'ın kızı Sevda, aşk yaşadığı Hızır Çakırbeyli'den hamile olduğunu açıklıyor. Sevda'nın hamilelik haberi herkesi derinden sarsıyor. İki düşman aile arasında yeni bir kriz yaşanıyor. Feyyaz, ise Sevda ve Hızır'ın evlenmesini istiyor. Feyyaz "Hızır'la konuşmaya gideceğim. Bu nikah olacak. Ben ismime laf söyletmem" diyor. Sevda'nın hamileliğinin yalan olduğunu düşünen Hızır'ın annesinin ise "Onun içi kötülüklere gebe. Uşak falan yok içinde, ben anlarım" sözleri dikkat çekiyor.

EDHO 146. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Sevda, hamile olduğunu söyleyerek Hızır'ı elindeki en güçlü silahla bitirmeyi amaçlamıştır. Aldığı haberle sarsılan Hızır, kurulan evlilik oyununun gerçeğe dönüşmesinden endişe duyarken Feyyaz'ın bu konudaki kararı herkesi şaşırtacaktır. Sadece Hızır'ı değil tüm Çakırbeylileri etkileyecek olan haber, gün geçmeden yayılır. Bu duruma en çok tepki göstermesi beklenen Hayriye Ana ise Sevda'yı gözüyle görmeden havadisin doğruluğuna inanmaz.

Nitekim ziyarete gittiği Meftunların evinden, şüphe etmekte haklı olduğunu söyleyerek ayrılacaktır. Sevda, karnında bir Çakırbeyli taşıdığını söyleyerek kendi hayatını garanti altına alırken milyon dolarlar bahşettiği Altan'ın da gücüne güç katmıştır. İstihbarattaki yerini kaybetmek üzere olduğunu anlayan Altan, arkasına aldığı çok güçlü bir çete ile hain planlar kurmaya devam eder. Henüz kimlerle savaşacağını bilmeyen Hızır'ın, onu öldürmeye ant içmiş bir orduyla karşı karşıya gelmesine ramak kalmıştır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümüne, Meftun ailesinin kızı ve Hızır'ın sevgilisi Sevda'nın hamilelik itirafı damga vurdu. Düşmanı olan Meftunlar tarafından saldırıya uğrayan Hızır, sevgilisi Sevda'dan şüphelendi.

SEVDA, HIZIR'DAN HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI
Sevgilisi Sevda'yı karşısına alan Hızır, "Beni buraya çağırdın, yolda tuzak kurdurdun ve öldürtecektin. Böyle bir planın var mıydı Sevda?" diye sordu. Sevda ise Hızır'ın bu şok suçlaması karşısında şaşkına döndü. Sevda ise "Sana özel bir konuşacağım dedim. Kalkıp bütün aileni getirdin" dedi. İlyas'ın ise "Yolda senin tetikçilerini topladık. Sana getirelim dedik" sözleri dikkat çekti. Sevda ise "Ağabeyini öldürmek istesem çekip vururdum" dedi. Ancak Sevda, Çakırbeyliler'den gelen suçlamalar karşısında kimsenin bilmediği bir gerçeği açıkladı.

"BEN ÇOCUĞUMUN BABASINI ÖLDÜRECEK DEĞİLİM"
Hızır'ın "Benimle konuşacak neyin var Sevda? Son kez seni dinliyorum" sözlerinden sonra Sevda hamile olduğunu açıkladı. Sevda'nın "Hamileyim. Bir çocuğumuz olacak. Bunu bilmeye hakkın var diye düşündüm. Ama bu çocuk yüzünden görüşmeye, dost olmaya gerek yok. Sadece bilmeni istedim. Ben çocuğumun babasını öldürecek değilim" sözleri herkesi şaşkınlığa uğrattı.