Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45.Bölüm Fragmanı Gülmezler Savaşı Silahlar Konuşuyor

aTV Dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45.Bölüm Fragmanı Yayında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45.Bölümde Neler Olacak Hızır Alpaslanı Affedecekmni;?Gülmezler Çetesine Karşı Neler Yapılacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45.Bölüm İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümde Hızır Çakırbeyli, Gülmezler çetesinin başı Enver'in babası ile görüşmeye gitti ve ondan isim istedi. Alparslan'ı vuranın ismi verilirse Hızır teklif edilen parayı vermeyi kabul etti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde; Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen kaos ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazanır. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiş, çember daralmıştır. Yeni belanın adı ise Gülmezler çetesidir. Kadın, çocuk diye ayrım gözetmeksizin savrulan tehditler yaşanacak kötü günlerin habercisidir adeta.

Reklam
Reklam

Gülmezlerin tüm masa üyelerinden haraç istemesiyle ortam iyiden iyiye gerilir. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe etmesi gereken bir döneme girilmiştir artık. Bu süreçte Hızır'ın devletle olan ilişkisini nasıl düzelteceği de en büyük merak konusudur…Gerginlikler Çakırbeyli hanesinde de devam eder. Hayriye Ana'nın attığı tokadın izi Hızır'ın yüreğinden kolay kolay silinmez. Handan ile Ceylan'ın öfkesi, ailesini bir arada tutmaya çalışan Meryem'in önünde bir duvar gibidir. Ayşen'in öğrendiği gerçekler ise herkesi derinden sarsacak bir olaya neden olacaktır...

Alparslan'ın vurulması ile birlikte karışan süreç daha da kötüye gitmeye devam ediyor. Hızır Çakırbeyli evinde tutuklanmayı beklerken, çocuğunun elinden alınması dizinin seyrini tamamen değiştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli ve ailesini zor günlerin beklediği açıkça görülüyor.

Alparslan'ın ölmemesi fakat peşinden gelen büyük kaos herkesi etkilerken, Davur ve Ünal arasında yaşanan hesaplaşma da her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. Alparslan'ın, amcası Hızır tarafından vurulmadığı ortaya çıkmasına rağmen, bu olayı kimin gerçekleştirdiği aranıyor. Bu arada süren kaosta artarak devam ediyor. Gülmezler çetesinin hedefinde tüm masa üyeleri ve aileler var. Kadınlar ve çocukların tehlikede olduğu bu dönemde Hızır Çakırbeyli olayları çözmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Olmaz’ın son bölümünde Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen karışıklık ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazandı. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklendi ve Hızır’ın işleri iyice karıştı.

Gülmezler Çetesi Çakırbeylilerin başına bela oldular. Ailenin hepsine zarar vermeyi kafalarına koyan Gülmezler’e Çakırbeyliler hazırlıksız yakalandılar. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe duyuyor. Hızır ise tüm bu kargaşayı gidermeye çalıştı ama çok yaralandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz son bölümde Hızır bir yandan devletle ilişkisini toparlamaya çalıştı, bir yandan çete ile uğraştı diğer yandan da annesinden yediği tokadın izlerini yok etmeye çalıştı.

Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen kaos ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazanır. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiş, çember daralmıştır. Yeni belanın adı ise Gülmezler çetesidir. Kadın, çocuk diye ayrım gözetmeksizin savrulan tehditler yaşanacak kötü günlerin habercisidir adeta. Gülmezlerin tüm masa üyelerinden haraç istemesiyle ortam iyiden iyiye gerilir. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe etmesi gereken bir döneme girilmiştir artık. Bu süreçte Hızır'ın devletle olan ilişkisini nasıl düzelteceği de en büyük merak konusudur…Gerginlikler Çakırbeyli hanesinde de devam eder. Hayriye Ana'nın attığı tokadın izi Hızır'ın yüreğinden kolay kolay silinmez. Handan ile Ceylan'ın öfkesi, ailesini bir arada tutmaya çalışan Meryem'in önünde bir duvar gibidir. Ayşen'in öğrendiği gerçekler ise herkesi derinden sarsacak bir olaya neden olacaktır...

Reklam
Reklam

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BİRİNCİLİĞE ABONE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 8.94 izlenme oranı ve 23.40 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.25 izlenme oranı ve 21.18 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!