Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Reyting rekortmeni dizinin son bölümde Hızır, İlyas'ı içeriden kurtarmak için çaresizce planlar yapıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Ünal'ın elinden kurtulan Suzi, Rüstem tarafından yakalandı. Ve Rüstem, Suzi'yi Esra'yı öldürmesi karşılığında İlyas'ın hayatını kurtarabileceğini söyledi. Suzi, Esra'yı öldürürse İly

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fenomen dizinin hayranları tarafından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı daha yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde bir yandan Hızır ve adamları İlyas'ı kurtarmak için planlar yaparken diğer yandan Suzi de varını yoğunu bu işe adar. Fakat Serkan tarafından nereye götürüldüğü bilinmeyen ilyas nasıl kurtarılacak ya da kurtarılabilecek mi merakla bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Tipi Murat ise Gönül ile duygusal bir konuşma yaptıktan sonra Serkan ile görüşmeye gider. Fakat Tipi'nin aklından Serkan'a yaklaşmak ve onu öldürmek geçmektedir. Fakat Serkan'ın adamları zamanında yetişir ve Tipi Murat yakalanır. İlyas ve Şahin Ağa'dan sonra Serkan'ın eline geçer.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölümde Hızır ve adamları, İlyas'ın nerede tutulduğunu ve onu kurtarmak için planlar yaparlar. Tipi Murat'ın farkettiği ise Cemil'in iki taraflı oynadığıdır. Cemil, İlyas'ın öldüreceğini söyleyerek Serkan'ın planını uygular. Böylece Serkan, Hızır'ı içeri alabilecekti. Bunun sonrasında ise Rüstem, Hızır'ı pazarlık kozu kullanarak serbest kalmasını istiyorsanız liderliğimi kabul edeceksiniz diyecekti. Fakat Rüstem'in bu planı işe yaramadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 68. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli'ye kurulan pusu İlyas'ın alınmasına sebep olmuştur. Hızır bozduğu oyun yüzünden pişmandır. İlyas'ı kaybetmemek için kendini feda edecek kararlar almak üzeredir. Çakırbeyli ailesinin etrafındaki herkesi endişe içerisindedir. Nitekim bu endişenin boş bir endişe olmadığı Şahin Ağa'nın da alınmasıyla kanıtlanmış olur. Bir an önce karşı atağa geçilmelidir. Serkan'ın merhamet yoksunu olduğunu bilen masa üyeleri, İlyas ve Şahin Ağa'nın saklandıkları yeri bulmak için seferber olurlar.

İlk bakışta hedef Hızır'ı zayıf bırakmak gibi görünse de, Davut asıl hedefin kendisi olduğunun farkındadır. Olanlar yüzünden Rüstem ve Ünal'ın anlaştığı düşünülür. Üzerine kurulan ölümcül planları bozmak için Rüstem'in kapısını çalma sırası Davut'a gelmiştir. İlk fırsatta yanına Ceylan'ı alarak bu ziyareti gerçekleştirir.

Ünal engeli yüzünden elinden bir şey gelmeyen Suzi perişandır. Olaylara seyirci kalamayan Meryem'e bu aşamada büyük iş düşecektir. Bu kez plan yapma sırası kadınlardadır.

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Deniz Çakır(Meryem Çakırbeyli), Sanem Çelik(Ceylan), Meryem Uzerli (Suzi -Susan Eliot), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeli), Tuna Orhan (Servet Karademir)