Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanı son bölümden sonra yayınlandı! (İzle)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona fırtına gibi başladı. 3. sezonuna giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. bölümü ile herkesi ekrana başına kilitledi. Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır'ı hedef alanlar, kızı Zeynep'i öldürürler. Hızır, kızının katilini bulmak ve intikamını almak için İstanbul'a geri döner. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. yeni bölün fragmanı, son bölüm tamamı haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. yeni bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 3. sezon ilk bölümü yani 72. son bölümden sonra yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümde Hızır'ın peşini bırakmayan, mutlu ve huzurlu hayatını sonlandırmak isteyen güçler, kollarını sıvar ve intikam için peşine düşerler. Hızır, ailesi ile beraber geçirdiği bu mutlu günlerin sonuna geldiğinin farkında değildir. Keskin nişancının hedefinde olan Hızır, kızı Zeynep'e bir fotoğraf vermek üzere iken silah ateşlenir. Fakat Hızır'ın yerine kızı Zeynep vurulur ve ölür. Hızır, kızı Zeynep'in intikamını almak için İstanbul'a geri dönmek zorunda kalıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü izleyemenler, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, haberimizden seyredebilir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A YENİ KATILANLAR KİMLER?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunda kadroya beş oyuncu katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanında Olgun Şimşek ve Birol Ünel gözüküyor. Diğer oyuncular ise Mesut Akusta, Haydar Şişman ve İrem Sultan Cengiz. Olgun Şimşek'in canlandırdığı karakter ile Hızır'ın başına bela olacak gibi gözüküyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. yeni bölüm 26 Eylül Salı günü ekranlara gelecek. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. bölümü izlemek için tıklayınız

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır'ın yakasını bırakmazlar.

Ünal Kaplan ile birlikte tüm masa üyelerinin ortak kararı Hızır'ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır'a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır.

Peşinde ölümle gezen Hızır'ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur. Tabi eğer bunun için hala zamanı varsa…