Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölümü fragmanı: Hızır'dan büyük operasyon! (EDHO son bölüm izle)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı çıktı. Salı günleri atv'de yayınlanan Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın başrolünde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır, Meryem'in hastalığını öğrendikten sonra onu öldürmek isteyen, ölüm emrini verenlerin peşine düşüyor ve tek tek hepsini öldürüyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 98. bölümü ile bu salı Atv'de ekrana gelecek fenomen dizinin yeni bölümüne yeni bir karakter katılıyor. Kurtlar Vadisi dizisinde Yaşar Ağa karakterini canlandıran Seda Yıldız, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında boy gösterdi. Reşit adında bir karakteri canlandıracak olan oyuncu, fragmanda "Masaya çoluk çocuk doldurmuşsunuz" sözleri ile izleyenleri şok etti. Diğer yandan fragmanda Hızır, Meryem'in hastalığını ve Selda'nın yapmaya çalıştığı suikasti öğrenince arkasında kim var öğrenmeye çalışıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır, başlattığı operasyonla, Meryem'in ölüm emrini bulmaya çalışıyor, aynı zamanda masadakilere gözdağı veriyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hızır Çakırbeyli şüphelerinde yine yanılmamış, arkasından iş çevirdiğini düşündüğü Alparslan'ı takip ederek Meryem ve Ceylan'ı hastanede gafil avlamıştır. Karısının ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Hızır'ı kontrol etmek kolay olmayacaktır. Tüm masanın bir araya geldiği toplantıda, Çakırbeyli Ailesi'ne silah doğrultanların arkasında kim varsa, ne pahasına olursa olsun yok edileceği konusunda anlaşılır. Böylece sevdiklerine dokunanlara neler yapabileceklerini gösteren Çakırbeyliler düşmanlarından gelecek yeni tehlikelere karşı da önlem almış olurlar. Bu güç gösterisinin hemen ardından yıllardır hapiste olan, normal şartlarda da kolay kolay dışarı çıkması beklenmeyen Reşit adlı bir bela ortaya çıkar. Masadan alacaklı olduğunu söyleyerek karşısına dikilen bu belayı başından savmak isteyen Hızır bunu kolay kolay başaramayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen bölümünde canını kurtarmak için yurtdışına gitme planları yapan Servet ölümünden kaçamamış, Güneş'in tetikçilerinin kurbanı olmuştur. Büyük kayıplarına sessiz kalamayacak Çakırbeyliler derhal intikam peşine düşerler. Tetiği çekenden ziyade, bu ölüm emrini verenle ilgilenen Hızır karşılık vermekte geç kalmaz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölümde Hızır'ı bitirmek için sevdiklerine dokunmak gerektiğini bilen düşmanları da yaptıkları ölüm listesinde ilk sıraya Meryem'i alarak aileyi derdinden sarsacak hamle için harekete geçerler. Selda, Meryem'in hastaneye geldiği zaman uygun vakiti beklemektedir. Yalnız olduğunu görünce Meryem'in karşısına çıkar. Ceylan'ın son anda kapıdan Selda'nın sesini duyması sonrasında harekete geçer. Ve ondan önce davranarak Selda'yı öldürür.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Meryem ise çocuğunu doğurmak uğruna çoktan kendi canından geçmiştir. En sevdiğini korumak adına tüm kötü haberleri evinden uzak tutmaya çalışan Hızır'ın onu yıkacak asıl kötü haberi öğrenmesi ise an meselesidir. Alparslan'ın şüpheli bir şekilde yanından ayrılması sonrasında Hızır, onu takip etmeye başlar. Ve Meryem'in hastalığını öğrenir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle

Anahtar Kelimeler: