Eskkk Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram:

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, esnafa verilen kredinin...

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, esnafa verilen kredinin 50 bin’den 100 bin liraya çıkarılmasının sevindirici olduğunu belirtip, kredi faiz oranlarının da düşürülmesi gerektiğini söyledi.

ESKKK Malatya Bölge toplantısı Malatya’nın Darende ilçesinde yapıldı. ESKKK Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram başkanlığında, Tiryandafil Otel’de düzenlenen bölge toplantısına, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Bingöl ve Muş kooperatif başkan veya temsilcileri katıldı. ESKKK Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, "Daha önce 50 bin lira olan kredi miktarının 100 bin liraya kadar yükseltilmesinin sevindirici olduğunu belirtip, faiz oranlarının da düşürülmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Esnafa verilen kredi faizinin daha düşük olması halinde esnafın daha rahat iş yapacağına dikkat çeken Bayram, faiz oranlarının düşürülmesi için hükümet kanadında girişimlerin sürdüğünü kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: