Eskrim

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları Erzurum'da başladı.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları Erzurum'da başladı.

Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan açılış töreniyle başlayan müsabakalara, aralarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden sporcuların da yer aldığı toplam 230 sporcu katılıyor.

Türkiye Eskrim Federasyonu temsilcisi Mehmet Şafak AA muhabirine, 3 gün sürecek müsabakanın ilk gününde erkekler epe, bayanlar kılıç ve flöre kategorilerinde karşılaşmaların yapılacağını söyledi.

Karşılaşmaların çekişmeli ve heyecanlı geçeceğine inandıklarını belirten Şafak, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"İlk gün yapılan karşılaşmalarda 120 sporcumuz dereceye girmek için mücadele edecek. İl birinciliği müsabakalarına ise toplam 230 sporcumuz katılıyor. 3 gün sürecek olan müsabaka programında yarın bayanlar epe, erkekler kılıç ve flöre ile takım karşılaşmaları gerçekleştirilecek. Karşılaşmaların ardından, dereceye giren sporcularımızla, takımlarımıza törenle kupa ve madalyaları takdim edilecek."

Erzurum Eskrim İl Temsilcisi Mehmet Ali Dayanç da, kentte ilk kez Türkiye birinciliği müsabakalarının düzenlendiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: