Eskrim Kış Kupası Teşvik Müsabakaları Yapıldı

Erzurum'da, Eskrim Kış Kupası Teşvik Müsabakaları yapıldı.

Erzurum'da, Eskrim Kış Kupası Teşvik Müsabakaları yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eskrim İl Temsilciliği'nin birlikte düzenlediği müsabakalar, Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı.

Eskrim İl Temsilcisi Mehmet Ali Dayanç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen müsabakalara bu yıl 50 sporcunun katıldığını söyledi.

Son yıllarda eskrime ilginin arttığını belirten Dayanç, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıl, Eskrim Kış Kupası Teşvik müsabakalarına 20'ye yakın sporcu katılmıştı. Eskrim branşındaki sporcu sayımızı attırmaya yönelik yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar doğurduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Katılım oranlarına bakılınca her yıl arttığını görmekteyiz. Tüm halkımızın gönül rahatlığı ile çocuklarını eskrime yönlendirmelerini tavsiye ediyoruz. Amacımız eskrime yeni sporcular kazandırarak Türkiye şampiyonlarını Erzurum'da yetiştirmektir."

Reklam
Reklam

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: