Eşme Yan Yol Asfaltlandı

Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında belirlenen program dahilinde asfaltlama çalışmalarında Eşme Yan Yol da asfaltlandı....

Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında belirlenen program dahilinde asfaltlama çalışmalarında Eşme Yan Yol da asfaltlandı. Asfalt serilen güzergahı inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a bölge halkı sağladığı hizmetler için teşekkür etti.

Eşme bölgesinde D-100 Karayoluna paralel yan yolda Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kendi ekip ve ekipmanlarıyla asfaltlama çalışması yaptı. Belediye ekipleri 500 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 840 ton asfalt sererek yolu şık ve güvenli bir hale getirerek bölge halkının kullanımına sundu.

Reklam
Reklam

Bölgede üst yapı düzenlemeleri kapsamında sokakları nakış nakış işleyen belediye ekiplerinin asfalt çalışması da yapması bölge halkı tarafından takdir topladı. Yan yolda evleri bulunan vatandaşlar kendilerini tozdan ve çamurdan kurtaran asfalt çalışması için Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ettiler.

Çalışma alanında inceleme yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, “Halkımızın istek ve taleplerini her zaman önemsiyoruz. Yaptığı denetim ve incelemelerle bunları tespit ederek çözüme kavuşturmaktayız. Bugün de Eşmelilerin beklentilerine de cevap veren bir hizmeti daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe genelindeki çalışmalarımız aralıksız sürecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: