Eşme’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Otogar Ticaret ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuvada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım verdi. Turnuvaya 179 öğrencinin katıldığı bildirilirken Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Aydın törende öğrencilerin bayramını da kutladı.

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenenler yoğun ilgi gördü. Kutlamalara Kaymakam Çağatay Halim Türker, Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Festival alanındaki tören, öğrencilerin yöresel halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz